Tutustu uusiin suunnittelupaketteihin!

Yksiöt myyntikuntoon yhdessä Jutta Gustafsbergin kanssa

« Takaisin

Meillä oli ilo suunnitella kaksi yksiöitä myyntikuntoon yhdessä Jutan kanssa. Suunnittelijaksi Jutta valitsi Glow Designer Kirsin. Kirsi tunnetaan suunnittelijana, joka yhdistelee tyylejä rohkeasti. Hänen suunnitelmistaan ei jää myöskään puuttumaan värejä, saati kuoseja.

Suunnitteluun Jutta antoi aika lailla vapaat kädet. Tämä on varmasti monen suunnittelijan unelma lähtötilanteeseen. Valinnanvapaus antaa suunnittelijalle mahdollisuuden tuoda oma käsiala ja vahvuus esille, mutta voi asettaa myös haasteensa suunnittelun rajaamisessa.

Tyylit, joihin on helppo samaistua

Yksiöihin haluttiin lähteä rakentamaan elämää, johon mahdollisen ostajan on helppo samaistua. Suunnittelutyön ensimmäinen vaihe olikin miettiä molempiin asuntoihin kaksi erilaista kuvitteellista asukasta. Toiseen yksiöön, joka sai myöhemmin nimekseen ”Rauha” valikoitui pehmeän pastellisia sävyjä ja asuntoon kuviteltiin asumaan nuori nainen, joka rakastaa kotoilua, joogaa ja neulomista. Tähän hyggeen asuntoon sopi myös pieni ripaus kultaa.

Glowdian kautta oli helppoa tilata suunnitelmat ja täyttää toivelista. Kiireisen arjen keskellä tämä on etu! Luotin Kirsin taitoihin ja asunnoista tuli niin upeat!

Mustavalkoiseen ”Voima” yksiöön Kirsi suunnitteli enemmän unisex-tyyliä. Asukkaaksi sinne kuviteltiin hektistä elämää viettävä henkilö, jolle koti on ennen kaikkea voimaannuttava paikka. Tämän yksiön katseenvangitsijoita ovat erikoiset ja rouheat valaisimet. Tilan mustat ja siniset yksityiskohdat antavat luonnetta muuten vaalealle yleisväritykselle.

Ylellisen tunnelman asuntoihin tuo suomalainen design, joka on esillä taiteessa ja esineissä. Asunnot valmistuivat myyntikuntoon parissa viikossa suunnitelman toimittamisen jälkeen!

Kuva: Amanda Salminen
Kuva: Amanda Salminen
Kuva: Amanda Salminen

Kaunis kiitos yhteistyöstä ja luottamuksestasi Jutta <3 Nämä asunnot menevät varmasti kaupaksi!

Sisustukset toteutettiin yhteistyössä:

be&liv, Eurokangas, Lapuan Kankurit, LumenLux Store, @mandala_and_more1, Miiko Design, Papurino, Seinäruusu, Sisustusliike Kantriina, Tapetit.fi, VM Carpet

Lämmin kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille!

« Takaisin

Muita blogikirjoituksia