Näin palvelu toimii

Luo huoneprofiili

Suunnitteluprojekti starttaa! Tilauksen jälkeen toimitamme sinulle tunnuksen ja salasanan henkilökohtaiselle My Glow-tilillesi. Kirjauduttuasi sisään pääset täyttämään huoneprofiilin, joka sisältää muun muassa seuraavat vaiheet;

 • Tyylitesti
 • Ennakkotiedot nykyisestä tilasta
 • Sisustustoiveet
 • Budjetti
 • Kuvat tilasta ja mahdollisesta pohjapiirustuksesta
 • Kuvat huonekaluista ja sisustuselementeistä, jotka säilytetään tilassa

 

Yhteydenpito sisustussuunnittelijan kanssa

Nyt voit ottaa rennosti! Huoneprofiilin lähettämisen jälkeen suunnittelija ryhtyy suunnittelutyöhön ja aloittaa keskustelun kanssasi My Glow-tililläsi. Saat keskustelun kaikista viesteistä ilmoituksen sähköpostiisi.

Glow ja Premium suunnittelupaketeissa ensimmäinen vaihe on sisustussuunnitelman luonnos, jonka avulla suunnittelija varmistaa, että suunnitelma vastaa toiveitasi. Luonnosvaiheen jälkeen suunnittelijasi laatii lopullisen sisustussuunnitelman.

Valmis sisustussuunnitelma

Tadaa! Suunnitteluprojektin paras hetki on näytölläsi, kun avaat suunnittelijan toimittaman valmiin sisustussuunnitelman. Koska tyytyväisyytesi on meille ensiarvoisen tärkeää, halutessasi sinulla on vielä mahdollisuus pyytää muutoksia suunnitelmalle. Klik klik, kohti unelmiesi kotia!

Poimintoja tehdyistä sisustussuunnitelmista

USEIN KYSYTTYÄ

Mitä eroa on Glow ja Premium suunnittelupaketilla?

Erona on 2D-pohjapiirustus ja huonekalujen sijoittelu, jotka kuuluvat Premium suunnittelupakettiin. Premium on suunnittelupaketeista kattavin. 

Minkälainen on valmis sisustussuunnitelma?

Valmiiseen sisustussuunnitelmaan on koottu leikekirjan omaisesti huoneeseen valikoidut tuotteet ja materiaalit. Suunnittelijasi on voinut lisätä suunnitelmalle myös niitä huonekaluja ja sisustuselementtejä, joiden olet toivot säilyvän ennallaan tai huomioitavan suunnitelmalla. 

Sisustussuunnitelma voi sisältää toiveidesi ja tarpeesi mukaan seuraavia muutoksia:

 • Pintamateriaalit (lattia- seinä- ja kattomateriaalit)
 • Huonekalut (irtokalusteet)
 • Tekstiilit (matot, verhot, sisustustekstiilit)
 • Valaisimet (katto- seinä- lattia- ja pöytävalaisimet)
 • Somistus (taulut, julisteet, muut somisteet)

Premium suunnittelupaketin sisustussuunnitelma sisältää lisäksi huoneen pohjakuvan, sekä huonekalujen sijoittelun suunnittelun.

Valmis sisustussuunnitelma sisältää myös suunnittelijan terveiset sekä linkit suoraan tuotetta myyvään verkkokauppaan. 

Miten valitsen sopivan sisustussuunnittelijan?

Jotta jokainen asiakkaamme löytäisi mieluisan suunnittelijan, olemme valinneet joukon sisustussuunittelijoita, jotka edustavat eri sisustustyylejä ja joilla on eri vahvuuksia. Voit tutustua jokaisen suunnittelijan esittelyyn sekä referenssikuviin ennen päätöksen tekemistä.

Voinko keskustella suunnittelijan kanssa?

Totta kai! Tilattuasi suunnittelupaketin saat tunnukset My Glow-tilille, jossa sinulla on mahdollisuus keskustella suunnittelijasi kanssa suunnittelutyön aikana. 

Kun suunnittelija on aloittanut keskustelun kanssasi, saat siitä viestin sähköpostiisi ja sinulle avautuu keskustelu My Glow-tililläsi. Täällä suunnittelija voi kysyä sinulta lisätietoa sisustettavasta tilasta tai sinä voit täydentää jo annettuja ennakkotietoja.

Muistathan tarkistaa myös roskaposti- ja tarjous-kansiot sähköpostistasi, mikäli et ole saanut sähköposti-ilmoituksia perille.

Haluan säilyttää osan nykyisistä huonekaluista. Miten se huomioidaan?

Täytettävä huoneprofiili sisältää mahdollisuuden ladata niiden huonekalujen ja sisustuselementtien kuvat, jotka haluat säilyttää. Sisustussuunnittelija huomioi säilytettävät huonekalut ja esim. pintamateriaalit suunnitelmalla.

Mitä, jos en pidä sisustussuunnitelmasta?

Tyytyväisyytesi on meille ensiarvoisen tärkeää, joten jos toiveesi ei ole toteutunut, otathan meihin viipymättä yhteyttä, kuitenkin viimeistään 14 vrk:n kuluttua suunnitelman toimittamisesta. Korjataan tilanne yhdessä!

Jos kaipaat muutoksia valmiiseen sisustussuunnitelmaan, voit pyytää suunnittelijaltasi Konsultointi ja Glow  suunnittelupaketeissa yhden (1) maksuttoman muutoskierroksen ja Premium suunnittelupaketissa korkeintaan kaksi (2) maksutonta muutoskierrosta. Näiden lisäksi voit halutessasi ostaa Glow ja Premium suunnittelupaketeissa ylimääräisen maksullisen muutoskierroksen hintaan 59 euroa (sis. alv 24%). Ylimääräinen muutoskierros tilataan asiakaspalvelumme info@glowdia.fi kautta.

Voiko valmiiseen sisustussuunnitelmaan tehdä muutoksia?

Kyllä voi. Muutoksia on mahdollisuus pyytää 14 vrk:ta valmiin suunnitelman toimittamisen jälkeen. Kts. myös edellinen kysymys muutoskierroksiin liittyen.

Miten hankin sisustussuunnitelmalla olevat tuotteet?

Sinulla on mahdollisuus kertoa huoneprofiilin yhteydessä suunnittelijalle toiveesi niistä tuotemerkeistä tai liikkeistä, joita toivot suunnitelmalla käytettävän. Valmis suunnitelma sisältää ostoslistan ja suorat linkit verkkokauppoihin, joista voit tilata suunnitelmalla olevat tuotteet. Joidenkin yhteistyökumppaniemme kanssa olemme sopineet eduista jolloin saat Glowdian asiakkaana alennuskoodilla tuotteelle halvemman hinnan! Nämä alennuskoodit löydät suunnitelman lopusta.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat inspiraatiota sisustamiseen ja ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksista.

Tilaa Glowdian uutiskirje