Miten palvelu toimii

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tilaaminen ja palvelun käyttäminen on sinulle helppoa ja nopeaa! Kaikki sisustussuunnitelmat toteutetaan etäsuunnitteluna verkossa. Tässä ohjeet verkkopalvelumme käyttöön.

Huoneen valinta ja palvelun laajuus

Voit valita tilaukselle joko yhden tai useamman huoneen. Mikäli tilasi on yhdistetty toiseen tilaan esim. olohuone & ruokailutila, valitse silloin avoin tila. Tarjoamme avoimeen tilaan toisen huoneen puoleen hintaan!

Etkö löydä sopivaa tuotetta joka vastaisi suunniteltavaa tilaa? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@glowdia.fi ja autamme löytämään ratkaisun.

Palvelumme kautta saat apua seuraaviin kodin muutoksiin:

  • pintamateriaalit (lattia- seinä- ja kattomateriaalit)
  • huonekalut (irtokalusteet)
  • tekstiilit (matot, verhot, sisustustekstiilit)
  • valaisimet (katto- seinä- lattia- ja pöytävalaisimet)
  • somistus (taulut, julisteet, muut somisteet).

Palvelumme ulkopuolelle jäävät rakenteellisia muutoksia vaativat kohteet. Tästä syystä tarjoamme esim. keittiöön ja kylpyhuoneeseen vain kevyempiä Mini ja Glow suunnittelupaketteja.

 

Suunnittelu­paketit

Tarjoamme sinulle kolme eri tasoista suunnittelupakettia; Mini, Glow ja Premium. Jokaiseen suunnittelupakettiin kuuluu moodboard, joka sisältää suunnittelijan terveiset ja kollaasin suunnitelman sisältävistä tuotteista ja materiaaleista.

Mini sopii sinulle, jolla on haaste löytää ratkaisu yksittäiseen sisustuksen ongelmakohtaan tai etsit juuri tilaan sopivaa täsmätuotetta. Suunnittelijamme etsivät ongelmaasi ratkaisun ja suosittelevat sinulle sopivimman tuotteen. Nyt voit hyvästellä tuskailun kaupassa ja sanoa hyvästit virheostoksille!

Glow sopii sinulle, joka etsit kokonaisvaltaista suunnitteluapua, mutta olet valmis näkemään itse hieman enemmän vaivaa, sillä hintaan ei sisälly pohjapiirustuksen tarkastelua tai pohjaan piirtämistä. Varmistathan siis ennen tuotteiden tilaamista niiden sopivuuden tilaan.

Premium sopii sinulle, joka etsit helppoutta ja valmista sisustussuunnitelmaa. Tämä suunnittelupaketti sisältää huoneesi pohjapiirustuksen ja huonekalujen sijoittelun. Premium on suunnittelupaketeista kattavin!

Tutustu suunnittelupaketteihin tarkemmin toimitusehdoissamme.

 

Valitse sinulle sopivin sisustussuunnittelija

Suunnittelijamme ovat alan ammattilaisia ja suunnitelmat toteutetaan aina asiakaslähtöisesti tarpeitasi kuunnellen. Kaikkia heitä yhdistää halu luoda kauniita ja toimivia koteja, ihan kaikille!

Suunnittelijamme kertovat itsestään lisää täällä.

Suunnitelman toimitus ja yhteydenpito

Tilauksen jälkeen pääset kirjautumaan sisään henkilökohtaiseen My Glow -profiiliin. Täällä laadit huoneprofiilin sisustettavaan tilaan, jossa kartoitamme tyyliäsi, toiveitasi ja ennakkotietoja tilasta. Palvelun kautta voit ladata myös kuvat tilasta, säilytettävistä sisustuselementeistä sekä mahdollisen pohjapiirustuksen.

Suunnittelutyön aikana sinulla on mahdollisuus keskustella suunnittelijasi kanssa My Glow -profiilissa.

Tadaa! Valmis suunnitelma toimitetaan My Glow -profiiliisi 4-21 päivän sisään siitä, kun olet toimittanut ennakkotiedot suunnittelijallesi.

Klik klik, kohti unelmiesi kotia <3

USEIN KYSYTTYÄ

Mitä eroa on Glow ja Premium suunnittelupaketilla?

Glow sopii sinulle, joka etsit kokonaisvaltaista suunnitteluapua, mutta olet valmis näkemään itse hieman enemmän vaivaa, sillä hintaan ei sisälly pohjapiirustuksen tarkastelua tai pohjaan piirtämistä. Varmistathan siis ennen tuotteiden tilaamista niiden sopivuuden tilaan.

Premium sopii sinulle, joka etsit helppoutta ja valmista sisustussuunnitelmaa. Tämä suunnittelupaketti sisältää myös huoneesi pohjapiirustuksen ja huonekalujen sijoittelun. Premium on suunnittelupaketeista kattavin!

Mitä Mini suunnittelupaketti sisältää?

Mini suunnittelupaketissa saat sisustussuunnittelijan avuksesi ratkomaan kotisi yksittäisiä sisustuspulmia. Valitsemasi sisustussuunnittelija ehdottaa ratkaisua yksittäiseen sisustuksen ongelmakohtaan tai etsii juuri tilaasi sopivan täsmätuotteen, olipa kyseessä sitten uuden sohvan etsiminen tai tapetin valinta.

Suunnittelupaketti sisältää kaksi vaihtoehtoista tuotesuositusta, yhden mahdollisen muutoskierroksen, suunnittelijan terveiset sekä mahdollisuuden keskustella suunnittelijan kanssa tuotevalinnasta.

Mikä on moodboard?

Moodboardiin on koottu leikekirjan omaisesti huoneen sisustussuunnitelma.

Moodboard sisältää:

  • pintamateriaalit (lattia- seinä- ja kattomateriaalit)
  • huonekalut (irtokalusteet)
  • tekstiilit (matot, verhot, sisustustekstiilit)
  • valaisimet (katto- seinä- lattia- ja pöytävalaisimet)
  • somistus (taulut, julisteet, muut somisteet).

Premium suunnittelupaketin moodboard sisältää lisäksi huoneen pohjakuvan, sekä huonekalujen sijoittelun suunnittelun.

Moodboard sisältää myös linkit suoraan tuotetta myyvään verkkokauppaan.

Miten valitsen sopivan sisustussuunnittelijan?

Jotta jokainen asiakkaamme löytäisi mieluisan suunnittelijan, olemme valinneet joukon sisustussuunittelijoita, jotka edustavat eri sisustustyylejä ja joilla on eri vahvuuksia. Voit tutustua jokaisen suunnittelijan esittelyyn sekä referenssikuviin ennen päätöksen tekemistä.

Voinko keskustella suunnittelijan kanssa?

Totta kai! Tilattuasi suunnittelupaketin saat tunnukset My Glow-profiiliin, jossa sinulla on mahdollisuus keskustella suunnittelijasi kanssa suunnittelutyön aikana. 

Kun suunnittelija on aloittanut keskustelun kanssasi, saat siitä viestin sähköpostiisi ja sinulle avautuu keskustelu My Glow-profiilissasi. Täällä suunnittelija voi kysyä sinulta lisätietoa sisustettavasta tilasta tai sinä voit täydentää jo annettuja ennakkotietoja.

Muistathan tarkistaa myös roskaposti- ja tarjous-kansiot sähköpostistasi, mikäli et ole saanut sähköposti-ilmoituksia perille.

Haluan säilyttää osan nykyisistä huonekaluista. Miten se huomioidaan?

My Glow -profiilissa voit ladata niiden huonekalujen ja sisustuselementtien kuvat, jotka haluat säilyttää. Sisustussuunnittelija huomioi säilytettävät huonekalut ja esim. pintamateriaalit suunnitelmalla.

Mitä, jos en pidä sisustussuunnitelmasta?

Tyytyväisyytesi on meille ensiarvoisen tärkeää, joten jos toiveesi ei ole toteutunut, otathan meihin viipymättä yhteyttä, kuitenkin viimeistään 14 vrk:n kuluttua suunnitelman toimittamisesta. Korjataan tilanne yhdessä!

Jos kaipaat muutoksia valmiiseen sisustussuunnitelmaan, voit pyytää suunnittelijaltasi Mini ja Glow  suunnittelupaketeissa yhden (1) maksuttoman muutoskierroksen ja Premium suunnittelupaketissa korkeintaan kaksi (2) maksutonta muutoskierrosta. Näiden lisäksi voit halutessasi ostaa Glow ja Premium suunnittelupaketeissa ylimääräisen maksullisen muutoskierroksen hintaan 59 euroa (sis. alv 24%). Ylimääräinen muutoskierros tilataan asiakaspalvelumme info@glowdia.fi kautta. 

Voiko valmiiseen sisustussuunnitelmaan tehdä muutoksia?

Kyllä voi. Muutoksia on mahdollisuus pyytää 14 vrk:ta valmiin suunnitelman toimittamisen jälkeen. Kts. myös edellinen kysymys muutoskierroksiin liittyen.

Miten hankin sisustussuunnitelmalla olevat tuotteet?

Sinulla on mahdollisuus kertoa huoneprofiilin yhteydessä suunnittelijalle toiveesi niistä tuotemerkeistä tai liikkeistä, joita toivot suunnitelmalla käytettävän. Moodboard sisältää linkit jokaisen tuotteen osalta kyseistä tuotetta myyvään verkkokauppaan. Joidenkin yhteistyökumppaniemme kanssa olemme sopineet eduista jolloin saat Glowdian asiakkaana alennuskoodilla tuotteelle halvemman hinnan! Nämä alennuskoodit löydät suunnitelman lopusta.

Tilaa uutiskirje ja saat

-10% alennuskoodin

Sähköpostiosoitteesi:

Alennuskoodi on voimassa Glow ja Premium suunnittelupaketteihin