Tutustu sisustussuunnitelmiin

Persoonallisuutta olohuoneeseen

Uuden omakotitalon olohuone kaipasi rohkeita valintoja. Tilasta haluttiin persoonallisempi ja kodikkaampi, säilyttäen kuitenkin sen moderni ilme. Suunnitelmassa hyödynnettiin asukkaan olemassa olevia huonekaluja.

GLOW suunnittelu 179€
Budjetti: 1500€

 

Kodikkuutta avoimeen tilaan

Uuden karhean kerrostalon olohuoneeseen ja ruokailutilaan toiveissa oli laadukkaat ja klassiset kalusteet. Muutoksessa pehmennettiin samalla seinän sävyä ja hankittiin laadukas sekä pehmeä villa-pellavamatto.

GLOW suunnittelu 179€
Budjetti: 4000€

 

Vau-fiilis olohuoneeseen

Perheen toiveena oli alakerran toimintojen selkiyttäminen ja uusien kalusteiden hankinta. Isoon tilaan oli jäänyt oman onnensa nojaan erinäisiä huonekaluja. Tilaan haluttiin viihtyvyyttä, vau-fiilistä ja aitoa tunnetta siitä, että on kiva tulla kotiin rentoilemaan!

PREMIUM suunnittelu 349€
Budjetti: 2500€

 

Vierashuoneesta lastenhuoneeksi

Vierashuone muutettiin viihtyisäksi lastenhuoneeksi tuomalla tilaan lisää kuvioita ja pehmeitä materiaaleja. Huoneeseen siirtyi isoveljellä aiemmin käytössä ollut Muuramen Jolla-säätösänky, ja mukavan leikkitilan raameiksi tilattiin pehmeä Vm Carpetin Hattara matto. Huoneen kaunis tapettiseinä ja kattovalaisin säilytettiin enallaan.  

PREMIUM suunnittelu 349€
Budjetti: 1000€

 

Makuuhuone kukilla

Asukkaan toiveena oli vaaleammat sävyt ja yhtenäinen tyyli. Makuuhuoneen suunnittelun lähtökohdaksi otettiin pioni kuvioidut vuodevaatteet ja asukkaan lempiväri, pinkki, nostettiin seinille hillitysti kukkien muodossa. Budjetissa haluttiin panostaa erityisesti laadukkaisiin tekstiileihin, kuten pimennysverhoihin ja pehmeään mattoon.

GLOW suunnittelu 179€
Budjetti 800€

 

Moderni ja kodikas mökki

Mökin olohuoneeseen toivottiin pitkäikäisiä ja laadukkaita kalusteita. Modernia sisustusta täydentävät pehmeät tekstiilit ja muodot. Kuultokäsitellyt seinät lisäävät kodikkuutta muuten moderniin mökkityyliin.⠀

PREMIUM suunnittelu 349€
Budjetti: 8000€

 

Keittiöremontti

Vanhan puutalon keittiö haluttiin modernisoida. Vaalea, klassisen tyylinen vanha keittiö myytiin nettikirpputorilla ja uuden suunnitteluun ryhdyttiin rohkealla otteella. Nyt mustat yksityiskohdat ryhdittävät tilaa ja yhdistävät keittiön mukavasti olohuoneeseen.

Räätälöity suunnittelu
Budjetti: 15-20 000€

 

Ripaus bohoa olohuoneen sisustukseen

Uuden kodin olohuoneesta haluttiin tila, jossa ollaan yhdessä ja palaudutaan työpäivän jälkeen. Asukkaiden toiveena oli rauhallinen kokonaisuus, jossa on ripaus bohoa mukana. Nyt asukkaat voivat nauttia vapaa-ajasta uudessa kodissa.

GLOW suunnittelu 179€
Budjetti: 3000€ 

 

Boheemi ja skandinaavinen olohuone

Boheemimpaa sisustusta olohuoneeseen oltiin haaveiltu jo pitkään. Sisustussuunnitelmalla haluttiin hyödyntää mahdollisimman paljon olemassa olevia kalusteita, joka oli suunnittelun lähtökohtana. Tämän olohuoneen ehdoton helmi on mustaksi maalattu Lundian klassikkokaluste, joka muuntui upeaksi viherhyllyksi saviruukkuineen.

GLOW suunnittelu 179€
Budjetti: 800€ 

 

Olohuoneen sisustuksen päivitys

Olohuoneen muutos lähti liikkeellä tarpeesta uusia sohva. Pari vuotta sitten laitetut tapetit haluttiin säilyttää ennallaan, mutta löytää sen pariksi sopivammat modernit kalusteet. Tässä kodissa kaiken ei tarvitse olla mustavalkoista.

GLOW suunnittelu 179€
Budjetti: 3000€

 

Tilaamalla uutiskirjeemme saat inspiraatiota sisustamiseen ja ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksista.

Tilaa Glowdian uutiskirje