Tutustu uusiin sisustuspaketteihin!

Tutustu toteutuneisiin sisustussuunnitelmiin

Persoonallisuutta olohuoneeseen

Uuden omakotitalon olohuone kaipasi rohkeita valintoja. Tilasta haluttiin persoonallisempi ja kodikkaampi, säilyttäen kuitenkin sen moderni ilme. Suunnitelmassa hyödynnettiin asukkaan olemassa olevia huonekaluja.

Suunnittelupaketti: Stailaus 179€
Sisustusbudjetti: 1500€

Vau-fiilis olohuoneeseen

Perheen toiveena oli alakerran toimintojen selkiyttäminen ja uusien kalusteiden hankinta. Isoon tilaan oli jäänyt oman onnensa nojaan erinäisiä huonekaluja. Tilaan haluttiin viihtyvyyttä, vau-fiilistä ja aitoa tunnetta siitä, että on kiva tulla kotiin rentoilemaan!

Suunnittelupaketti: Sisustussuunnitelma 379€
Sisustusbudjetti: 2500€

Vierashuoneesta lastenhuoneeksi

Vierashuone muutettiin viihtyisäksi lastenhuoneeksi tuomalla tilaan lisää kuvioita ja pehmeitä materiaaleja. Huoneeseen siirtyi isoveljellä aiemmin käytössä ollut Muuramen Jolla-säätösänky, ja mukavan leikkitilan raameiksi tilattiin pehmeä Vm Carpetin Hattara matto. Huoneen kaunis tapettiseinä ja kattovalaisin säilytettiin enallaan.  

Suunnittelupaketti: Sisustussuunnitelma 379€
Sisustusbudjetti: 1000€

Moderni ja kodikas mökki

Mökin olohuoneeseen toivottiin pitkäikäisiä ja laadukkaita kalusteita. Modernia sisustusta täydentävät pehmeät tekstiilit ja muodot. Kuultokäsitellyt seinät lisäävät kodikkuutta muuten moderniin mökkityyliin.⠀

Suunnittelupaketti: Sisustussuunnitelma 379€
Sisustusbudjetti: 8000€

Boheemi ja skandinaavinen olohuone

Boheemimpaa sisustusta olohuoneeseen oltiin haaveiltu jo pitkään. Sisustussuunnitelmalla haluttiin hyödyntää mahdollisimman paljon olemassa olevia kalusteita, joka oli suunnittelun lähtökohtana. Tämän olohuoneen ehdoton helmi on mustaksi maalattu Lundian klassikkokaluste, joka muuntui upeaksi viherhyllyksi saviruukkuineen.

Suunnittelupaketti: Stailaus 179€
Sisustusbudjetti: 800€

Tutustu suunnittelijoihimme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat inspiraatiota sisustamiseen ja ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksista.

Tilaa Glowdian uutiskirje