Tutustu uusiin suunnittelupaketteihin!

Valitse suunnittelija

Tinka

Intohimonani on kokonaisuuden harmonia. Kun materiaalit, värisävyt ja kalusteet ovat harmoniassa keskenään, on tilassa hyvä olla.

Nella

Haluan suunnitelmissani vaikuttaa rohkeasti kaikkiin aisteihin: luoda provosoivia konsepteja, ylittää rajoja ja haastaa design-sääntöjä samalla kunnioittaen arkkitehtuuria ja kohteen historiaa.

Sanna

Intohimoni on luoda maanläheisiä, pehmeitä, kutsuvia ja rauhallisia mutta mielenkiintoisia tiloja. Tiloja, joissa ei ole mitään ylimääräistä, on tilaa hengittää ja jossa voi kokea rauhoittuvansa.

Heidi

Kaikkein ominta tyylilleni on klassinen ajattomuus, skandinaavinen vaaleus ja suomalainen aitous.

Hanna

Ajaton, selkeä ja kodikas sisustus, jossa laadukas muotoilu kohtaa henkilökohtaiset muistot ja elämäntarinan, on suosikkini.

Emma

Vahvuuteni on luoda kotoisia ja helppohoitoisia sisustuksia. Jag är tvåspråkig och betjänar även på svenska.

Kirsi

Onnistunut sisustus kertoo asukkaidensa tarinaa! Suunnittelussani näkyy rakkaus väreihin ja materiaaleihin, joiden yhdisteleminen on vahvuuteni.

Anna-Maria

Inspiroidun luonnosta ja se näkyy rakkaudesta luonnonmateriaaleihin ja murrettuihin sävyihin. Sisustusratkaisujen ajattomuus ja helppo muunneltavuus on mielestäni tärkeää.

Salla

Kommunikaatio ja asiakkaan kuuntelu on lähtökohtana kaikelle.  Erilaisten tyylien yhdistäminen ja sulauttaminen yhteen kuvaa parhaiten minua suunnittelijana.

Tinka

Sisustussuunnittelija
Koulutus: Sisustusarkkitehti ja kalustesuunnittelija (amk)
Työkokemus: 6 vuotta
Suosikkityyli: New Nordic

SUOSIKKITYYLINI

Ominta tyyliä on ajaton, minimalistinen ja harmoninen sisustus, johon on tuotu mielenkiintoa harkituilla yksityiskohdilla. Tykkään yhdistellä eri tyylejä, materiaaleja sekä uutta ja vanhaa, jolloin syntyy kerroksellinen ja asukkaan näköinen lopputulos. Suosin luonnon sävyjä ja materiaaleja, ajatonta muotoilua ja kestäviä ratkaisuja. Ulkomailla työskentely on lisännyt muuten skandinaaviseen tyyliini ripauksen eurooppalaista tunnelmaa. Myös japandi-henkinen sisustus kiehtoo kovasti.

VAHVUUTENI

Vahvuuksiani ovat kekseliäät ratkaisut, kalusteiden toimiva sijoittelu sekä värimaailman selkeyttäminen. Minulla on harjaantunut visuaalinen silmä ja kyky nähdä nopeasti tarvittavat muutokset tilan potentiaalin maksimoimiseen. Intohimonani on erityisesti kokonaisuuden harmonia. Kun materiaalit, värisävyt, kalusteiden sijoittelu ja niiden koko ovat harmoniassa keskenään, on tilassa hyvä olla.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Suunnittelijana olen asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja pyrin hyvällä suunnittelulla ja asiakkaan tarpeita kuuntelemalla luomaan toimivan, aikaa kestävän ja käyttäjänsä näköisen lopputuloksen. Motivoidun siitä, että voin auttaa asiakkaitani luomaan viihtyisiä tiloja.

Nella

Koulutus: Sisustusarkkitehti (IED Barcelona, Istituto Europeo di Design)
Työkokemus: 7 vuotta
Suosikkityylini: Mid Century Modern & Art Deco

SUOSIKKITYYLINI

Suunnittelen ja luon ihmisille, jotta he voivat kokea ja t u n t e a . Jokainen tila herättää meissä tietoisen ja tiedostamattoman ensireaktion. Kokemus rakennetusta ympäristöstä vaikuttaa hyvinvointiin ja sitä kautta terveyteen.

Haluan suunnitelmissani vaikuttaa rohkeasti kaikkiin aisteihin: luoda provosoivia konsepteja, ylittää rajoja ja haastaa design-sääntöjä samalla kunnioittaen arkkitehtuuria ja kohteen historiaa. Ko. tilan käyttäjät ovat myös suuri osa inspiraatiotani. Suunnittelufilosofiani keskiössä on sekoitus erilaisia tyylejä: nykyaikaisten ja vintagen-, orgaanisten ja arkkitehtuurisen sekä ikonisten ja futurististen tyylien välinen vuoropuhelu. Teatraaliset yksityiskohdat ovat läsnä jos mahdollista. Kierrätys, käytetyt huonekalut sekä tilojen alkuperäisten materiaalien restaurointi ovat tyylini kulmakiviä. Haluan että voit kokea kaiken tämän!

VAHVUUTENI

Kokonaisuuden ymmärtäminen! Suunnitelmieni perusta on aina kokonaisvaltaisen konseptin luominen. Jokaisella materiaalilla ja valitulla elementillä tulee olla yhteys ja merkitys. Tilan täyttäminen pelkästään kauneilla huonekaluilla ja deco objekteilla ilman konseptia ei tee projektista valmista. Myös olemassaolevia huonekaluja ja itse asiakkaalle merkityksellisiä elementtejä voi mielekkäästi yhdistellä uuteen, kun konsepti kokonaisuudelle on luoto tarkoin.

Kokemukseni isojen työmaiden ja projektien johtamisen kautta pystyn ymmärtämään kokonaisvaltaisesti koko projektin kulun ja näin ollen ottamaan monia aspekteja huomioon ja ennakoimaan yksityiskohtia jo suunnitteluvaiheessa.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Energinen, ratkaisukeskeinen, uniikkien ideoiden luoja, järjestelmällinen ja tarkka. Ajattelen että ongelmiin löytyy aina ratkaisu ja koko prosessista (suunnittelu sekä toteutus) tulee nauttia! Luovuus antaa voimaa, energiaa ja sitä kautta hyvintointia elämään. Design ja suunnittelu ei ole minulle ainoastaan vain työ vaan osa persoonallisuuttani ja elämää. Asiakaspalautteiden kautta tiedän että projekteistani välittyy juuri tämä. Lähdetään luomaan yhdessä uutta!

Sanna

Sisustussuunnittelija ja -stylisti
Koulutus: muotoilija (amk)
Työkokemus: 6 vuotta
Suosikkityyli: soft minimalism

 
SUOSIKKITYYLINI
Intohimoni on luoda maanläheisiä, pehmeitä, kutsuvia ja rauhallisia mutta mielenkiintoisia tiloja. Tiloja, joissa ei ole mitään ylimääräistä, on tilaa hengittää ja jossa voi kokea rauhoittuvansa. Tyylisuuntana soft minimalism kuvaa parhaiten tyyliäni: erilaisten tekstuurien ja materiaalien runsas yhdistäminen neutraaliin, luonnolliseen väripalettiin sekä orgaaninen muotokieli kalusteissa ja esineissä. Seuraan vahvasti kansainvälistä kenttää ja imen vaikutteita etenkin Tanskasta, Italiasta ja Japanista.
VAHVUUTENI
Vahvuuksiani ovat tilan potentiaalin löytäminen ja tuominen esiin pienilläkin muutoksilla, jossa olen harjaantunut stailatessa ja kalustaessa satoja koteja myyntikuvia varten. Rakastan yhtenäisten kokonaisuuksien ja harmonisten väripalettien suunnittelua, sekä yksityiskohtien tasolla etenkin pehmeän, kerroksellisen valaistuksen ja asiakasta miellyttävien näkymien luomista tilaan. Kokemukseni muun muassa uudiskohteiden konseptisuunnittelussa sekä toimitilojen suunnittelussa takaa sen, että isommankin projektin langat pysyvät käsissäni.
MINÄ SUUNNITTELIJANA
Suunnittelijana olen asiakkaalle helposti lähestyttävä, ratkaisukeskeinen ja luova. Kannustan asiakkaitani valitsemaan kotiinsa aina ennemmin vähän, mutta laadukasta, ajatonta ja tarpeellista sekä jättämään riittävästi väljyyttä tilaan. Pyrin suunnittelussa löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut, jotta kaikelle on oma paikkansa ja asukkaiden on helppo viihtyä kodissaan. Kodin tulisi olla oma turvapaikka, jossa sielu lepää.

Heidi

Koulutus: sisustussuunnittelun ja pintakäsittelyn opinnot
Työkokemus: 5 vuotta
Suosikkityylini: Ajaton klassinen

SUOSIKKITYYLINI

Kaikkein ominta tyylilleni on klassinen ajattomuus, skandinaavinen vaaleus ja suomalainen aitous. Rakastan rauhallisia, lämminhenkisiä ja kerroksellisia tiloja, joita piristää jokin pieni twisti. Harmonisesti sisustetun kodin ei tarvitse olla tylsä, vaan parhaimmillaan se on aikaa kestävä ja aina muodissa!

VAHVUUTENI

Olen idearikas ja uskallan luvata, että ratkaisu kodin sisustusongelmiin löytyy aina! Minulla on vankka kokemus remontti- ja uudisrakennuskohteista, joten isommatkin kokonaisuudet pysyvät hyvin hanskassa. Etenkin erilaiset pintamateriaali- ja sävypulmat ovat ominta osaamistani.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Olen ekologisen sisustuksen puolestapuhuja, ja vaihtuvien trendien perässä juoksemisen sijaan haluan suositella asiakkailleni aikaa kestäviä hankintoja ja ratkaisuja, sekä aina mahdollisuuksien mukaan myös vanhan säilyttämistä tai hyödyntämistä. Näistä aineksista syntyy asiakkailleni kaunis ja toiminnallinen, ajatuksella rakennettu sisustus.

Hanna

Koulutus: sisustusarkkitehti (amk)
Työkokemus: 5 vuotta
Suosikkityylini: skandinaavinen ja moderni persoonallisella twistillä

SUOSIKKITYYLINI

Ajaton, selkeä ja kodikas sisustus, jossa laadukas muotoilu kohtaa henkilökohtaiset muistot ja elämäntarinan, on suosikkini. Minulle mieleinen kerroksellinen sisustus yhdistelee perittyä ja uutta, ostettua ja löydettyä. Arvostan sisustusvalinnoissani kotimaisuutta, luonnonmateriaaleja ja tuotteiden pitkäikäisyyttä. Väripalettini muokkautuu usein tilan mukaan, huomioiden luonnonvalon ja valaistuksen. Omassa kodissani yhdistyvät vaalea puu ja valkoinen harmoniseen vaaleaan värikokonaisuuteen. Taide ja matkamuistot tuovat väriä ja eloa vaaleaan kokonaisuuteen.

VAHVUUTENI

Tilan toiminnallisuuden suunnittelu, luovuus ja ideointikyky ovat vahvuuksiani. Harmonisen, toimivan tilaratkaisun saavuttaminen kalustuksen ja värivalintojen avulla ovat minulle tärkeitä. Minulla on kyky hahmottaa kokonaisuus nopeasti ja laatia toimiva pohjaratkaisu. Suunnittelutyöni tukena minulla on
kädentaitojen osaaminen, materiaalituntemus ja kokemus rakennustyömailta.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Suunnitteluni perustuu aina asiakkaan tarpeisiin. Tila, käyttäjät ja tilassa tapahtuva toiminta antavat suunnitteluun suuntaviivat, joiden avulla pyrin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Miellyttävän ja viihtyisän tilan luomiseen käytän mielelläni asiakkaalle tärkeitä esineitä ja taidetta. Hyvin suunniteltu, toimiva ja esteettinen tila on aikaa kestävä ja mahdollistaa vuosien varrella sisustuksen päivittämisen pienillä muutoksilla.

Emma

Koulutus: sisustusarkkitehti (amk)
Työkokemus: 15 v.
Suosikkityyli: Kotoisa skandinaavinen

SUOSIKKITYYLINI

Pidän eri tyyleistä laajalla skaalalla, mutta 1920-luvun klassismi, funkkis ja skandinaaviset 50-luvun sisustukset ovat erityisen ihania. Näihin tyyleihin kun lisää vielä tekstiilejä ja kasveja, saadaan aikaan kaunis lopputulos.

VAHVUUTENI

Vahvuuteni on luoda kotoisia ja helppohoitoisia sisustuksia. Tunnen tapetit ja tekstiilit, ja erilaisten kuosien yhdisteleminen on minulle luontevaa. Kahden tytön äitinä ja yrittäjänä lapsiperheen arki on minulle tuttua. Tämä näkyy kykynä huomioida käytännöllisyys kaikessa sisustamisessa. Suunnittelutyössäni pyrin aina hyödyntämään olemassa olevaa. Se on ekologista ja käytännöllistä!

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Värien valinta on minulle tärkeää. Inspiroidun erityisesti erilaisista tapeteista, joista poimin värejä sisustukseen. Pidän uuden ja vanhan yhdistämisestä, mikä lienee peruja lapsuudenkodistani, jolloin asuimme vanhassa 1910-luvun puutalossa. Henkilönä olen helposti lähestyttävä, rauhallinen ja tunnollinen. Olen työssäni tarkka ja haluan tarjota pitkäikäisiä ratkaisuja asiakkailleni.

Kirsi

Koulutus: sisustussuunnittelija (amk)
Työkokemus: 21v.
Suosikkityyli: Boheemi skandinaavinen.

 
SUOSIKKITYYLINI

Modernisti boheemi tyyli on lähimpänä sydäntäni ja oman kodin sisustustyyliä. Luonnehtisin myös omaa persoonaani boheemiksi ja suhtaudun elämään rennolla otteella! Hurahdin Designers Guildin tarumaiseen värimaailmaan jo opiskelijana, eikä innostukselle näy loppua. Ihailen valkoisia tiloja, mutta värit ovat minun juttuni!

VAHVUUTENI

Rohkeus yhdistellä ja luoda uudenlaisia yllättäviä kokonaisuuksia. Pienilläkin muutoksilla uutta ja vanhaa yhdistellen voi tehdä kodista viihtyisän. Väitteeni on, että koti voi olla harmoninen, vaikka siellä vilahtaakin paikoitellen reippaampia värejä.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Suunnittelijana kuljen mieluummin laatu kuin trendi edellä. Kannatan mahdollisuuksien ja budjetin mukaan laadukasta suomalaista designia. Mitä pienempi hiilijalanjälki on, sen parempi!

Anna-Maria Sipilä

Koulutus: sisustussuunnittelija (amk)
Työkokemus: 15 vuotta
Suosikkityylini: perinteinen klassinen, hillitysti nostalginen

SUOSIKKITYYLINI

Perinteinen klassinen sisustustyyli, jossa nykyteknologia sulautuu ympäristöön tyylillä. Pohjoismaisten vanhojen rakennusten kauniit sisustukset, mutta myös ns. coastal style ovat hurmanneet minut rentouden ja tyylikkyyden yhdistelmällä.
Arvostan kauniita yksityiskohtia, niin talojen rakenteissa kuin sisustuksissakin.

VAHVUUTENI

Valinnat suunnitelmissani ovat perusteltuja ja tähtäävät siihen, että tila muodostaa kodikkaan tunnelman toimivuudesta tinkimättä.
Harmoninen väriskaala, oikeat mittasuhteet ja käytännöllisyys ovat aina suunnitteluni taustalla. Rakentamiseen, remontointiin ja huonekalujen kunnostukseen liittyvät asiat ovat aina olleet osa elämäntapaani. Suunnittelukohteina vanhat, uniikit rakennukset ja asunnot ovat intohimoni. Huolellisen suunnittelun ja aidon innostuksen myötä on mahdollista tuoda eri aikakauden asunnoista parhaat puolet esiin ja tehdä muutokset vastaamaan tämän päivän elämäntapoja.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Olen rintamamiestalon asukki, mökkeilijä ja hyggeilijä, jolle koti merkitsee paljon. Haluan auttaa myös muita saavuttamaan erilaisista asunnoista koteja ja mökeistä kakkoskoteja.

Salla

Koulutus: Sisustus- ja tuotesuunnittelija 
Työkokemus: 5 vuotta
Suosikkityylini: Contemporary meets mediterranean

SUOSIKKITYYLINI

Suosikkityylini on moderni, johon on sekoitettu sopivassa määrin välimerellisiä tunnelmia. Erilaisten tyylien yhdistäminen ja sulauttaminen yhteen kuvaa parhaiten minua suunnittelijana. Skandinaavisen selkeät linjat sekä vaaleat värit, raikkaat välimerelliset sävyt sekä suoraviivainen japandi ovat lähellä sydäntä. Suunnitelmissa saa olla persoonallisuutta ja kekseliäitä ratkaisuja.

VAHVUUTENI

Vahvuuteni suunnittelijana on hyvä ihmistuntemus sekä tuoda tila juuri asujan näköiseksi kokonaisuudeksi. Tilan kokonaisvaltainen hahmottaminen sekä kokonaisuuksien luovat ratkaisut onnistuvat asiakkaan toiveita kunnioittaen.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Kommunikaatio ja asiakkaan kuuntelu on lähtökohtana kaikelle. Intohimo luovien ja mielenkiintoisten ratkaisujen toteuttamiseen, tuote- sekä materiaalituntemus, hyvä draivi ja energia ovat avainsanat! Asuinpakkani on ihana Italia, yksi mielenkiintoisemmista design-maista josta ammennan ideoita uusiin projekteihin.

Pyydä ilmoitus kun suunnittelija on saatavilla