Tutustu uusiin suunnittelupaketteihin!

Sisustussuunnittelua etänä

Aika kuluu ja koronatilanne muuttuu, mutta ei ehkä kuten odotimme. Osa liikkeistä on edelleen suljettuna tai supistanut toimintaansa. Mikä on tilanne sisustussuunnittelussa? Ihmiset viettävät aikaa kotona enemmän kuin koskaan ja alamme hiljalleen kyllästyä. Tämä on täysin ok. Sohva, jota olet rakastanut edelliset viisi vuotta, ei enää tuo sitä samaa iloa. Ja usko pois, et ole yksin tämän tunteen kanssa. Me olemme kaikki samassa veneessä. Muutoksista saa valtavasti uutta energiaa, joten älä pelkää tehdä niitä.

Sisustussuunnittelu on mahdollista toteuttaa etänä. Siksi avasimme uuden sivuston, jonne sisustussuunnittelijat jotka toteuttavat työtä myös etänä voivat ilmoittautua. Mukana on jo joukko sisustussuunnittelijoita, jotka odottavat pääsevänsä tekemään unelmistasi totta. Ja jos et ole vielä varma suunnitelmistasi, niin osa suunnittelijoista tarjoaa maksuttomia 15 min sisustuskonsultointeja. Konsultointi toteutetaan etäyhteyden välityksellä, sinulle ja suunnittelijalle parhaiten sopivaa kanavaa hyödyntäen.

Klikkaa alla olevaa linkkiä, varaa maksuton konsultointi ja anna ammattilaisen auttaa sinua toteuttamaan tila, joka herättää ainoastaan positiivisia fiiliksiä.

Ja hei. Jos sinä olet suunnittelija, joka etsit uusia työmahdollisuuksia, voit jättää tietosi täältä. Täytä lomake ja lisäämme yrityksesi tiedot sivustolle. Niin helppoa, klik klik.

Sisustussuunnittelijat verkossa