Mikä on suurin huolenaihe liittyen sisustussuunnitteluun? Sanotaan, että ”se on kallista”, ”aikaa vievää”, ”en tiedä mistä aloittaa” ja niin edelleen. Meidän mielestä sisustaminen voi olla kohtuuhintaista, sen toteuttaminen ei vie ikuisuuksia, ja on ammattilaisia, jotka auttavat löytämään oikean suunnan.

Valmiin suunnitteluratkaisun toteuttaminen ei tapahdu hetkessä. Ja se on täysin ymmärrettävää! Jokaisella on erilaiset lähtökohdat budjetille, käytettävissä olevalle ajalle ja ennen kaikkea sisustusinspiraatiolle. Arvostamme kaikkia sisustajia ja siksi haluammekin esitellä ”pala palalta” -lähestymistavan.

Haluamme kertoa jatkotarinan, jossa on onnellinen loppu, ja tämä tarina alkaa ihan tavallisesta vuokra-asunnosta.

Yksiö

Nähtävissä on heti muutamia keskeisiä elementtejä:

Kyseessä on vuokra-asunto

Neliömäärä ei ole suuri

Suunnitelma sisältää huonekaluja, joita asiakas halusi säilyttää

Ensinnäkin, älä turhaan pelkää tehdä muutoksia vuokra-asuntoon. Voit aina neuvotella yksityiskohdista vuokranantajan kanssa, he ovat usein avoimempia kuin uskotkaan. Toiseksi, avoimien tilojen sisustaminen voi olla hankalaa, mutta ei mahdotonta. Sinun ei myöskään tarvitse heittää pois kaikkia olemassa olevia huonekalujasi ostaaksesi uusia. Osaava suunnittelija löytää aina tavan yhdistellä uusia elementtejä jo olemassa olevien esineiden kanssa. Tämän suunniteltavan kohteen olemassa olevan värimaailman ja huonekalujen perusteella halusimme parantaa skandinaavista tunnelmaa ja lisätä hieman elämää viherkasveilla.

Joten tässä otteita suunnitelmasta.

Yksiö

Yksiö

Yksiö

Aika kiva, eikö? Painetaan hetkeksi pausea. Mutta älä huoli, kuten mainitsimme – tarina jatkuu. Joten pysy kanssamme. Tästä tulet kuulemaan vielä lisää 🙂

Psst! Olemme lisänneet yksiön suunnittelupaketin tuotevalikoimaamme! Klik klik  

 

Tilaamalla uutiskirjeemme saat inspiraatiota sisustamiseen ja ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksista.

Tilaa Glowdian uutiskirje