Tutustu uusiin suunnittelupaketteihin!

LADON Ovi – rouheutta ja persoonallisuutta

Kuva: Mirror Line

Odotan vielä sopivaa kotia ja paikkaa mihin voisin sijoittaa Ladon oven. Sitä ennen voisin kertoa ideoita mihin sinä voisit sellaisen laittaa ja miksi.

Moderni ja kodikas tilanjakaja

Jos rakennat tai remontoit ja mietit millaiset ovet haluat, vilkaise myös Ladon ovi. Se sopii hyvin esimerkiksi vaatehuoneen oveksi makuuhuoneessa, keittiön oveksi tai vaikka erottamaan olohuoneen makuuhuoneesta. Kohteita on paljon ja se sopii monen tyyliseen sisustukseen. Ladon oven kiskoista tulee ensimmäisenä mieleen teollisuusrakennukset ja industrial tyyli. Rouheutta ja persoonallisuutta yhdelläkin ovella.

Yhteistyökumppanimme Mirror Linen mallistosta oma suosikkini on ovi jossa on mustat kiskot ja raikkaan valkoinen maalisävy. Malliston valmiit ovet ovat MDF-päällysteisiä, jonka valkoisen sävy on (RAL 9010). Mirror Lineltä on kuitenkin mahdollisuus teettää ovi myös mittojen mukaan, joihin sävyn voi valita. Valkoisen sävyistä voi napata vaikkapa Värisilmän Unelmien Värit kartan ”Ilmava” -sävyn tai Tikkurilan F497 Paperin. Ennen tilausta kannattaa tsekata myös muiden ovien listat. Ne ovat tyypillisesti hieman kellertäviä. Siinä tapauksessa kannattaa kysyä sävystä ennen tilausta. Jos lattialistat ovat puhtaan valkoiset, niin edellä mainitut Tikkurilan ja Värisilmän sävyt ovat loistava valinta.

Voit myös hankkia pelkän tyylikkään kiskojärjestelmän. Siihen saa sijoitettua vaikka vanhan hyväkuntoisen oven, jos haluat säilyttää aarteen.

Ladon ovi suunnittelukohteessa

Eräs työn alla oleva suunnittelukohteeni on 1980-luvulla rakennetun rivitalokodin ruokailutila ja eteinen. Asiakkaani tyyliä voisin kuvailla moderniksi ripauksella klassista otetta.

Koska hiljattain hankittu huoneisto on jo pienen pintaremontin kokenut, päätti asiakas mennä kevyillä muutoksilla. Tilassa uusitaan ruokailutilan tapetti, valkoiset korkeahkot lattialistat ja puuttuvat valaisimet. Koska sisäovien tyyli harmitti, otin esille ovien muutoksen, josta asiakkaani innostui!

Lopullisessa suunnitelmassa alakerran sisäovet menevät vaihtoon sekä ruokailutilassa että eteisessä, koska keittiöstä on kulku näihin molempiin. Molempiin oviaukkoihin vaihdetaan samanlaiset ovet. Tähän tilaan sopii täydellisesti mustat kiskot ja valkoiset ladon ovet. Sopiva väri oli helppo napata muusta sisustuksesta. Päivitämme myöhemmin muutoksen jälkeen kuvia nähtäväksenne!

Lataamalla esitteen Mirror Linen -sivuilta saat 49€ arvoisen koodin sähköpostiisi, jolla saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ladon ovelle. Esitteen pääset tilaamaan täältä.

Suunnittelu fiiliksin,