Aloitimme hiljattain laajan sisustusprojektin ihanan Sara La Fountainin kanssa, joka tunnetaan TV-kokkina, monien keittokirjojen kirjoittajana ja ruokakonseptien luojana. 

Projektin aikana Saran koko asunto saa uuden ilmeen. Olohuone, eteinen, kylpyhuone, makuuhuone ja keittiö sisustetaan kokonaan uudelleen. 

Jokaisessa kodissa on oma tyylinsä ja tunnelmansa, ennen kuin me tulemme mukaan kuvioihin, ja näin sen kuuluu ollakin. Tavoitteenamme on ottaa parhaalla mahdollisella tavalla huomioon nykyiset tarpeet ja rakentaa muutos sen ympärille.

Mietitkö millainen Saran tämänhetkinen tyyli on? Voisimme kuvailla sen olevan sekoitus “klassista ja boheemia chiciä”.

Selkeitä linjoja, neutraaleja värejä ja klassisia somisteita on maustettu tekstiilien kirkkailla yksityiskohdilla. 

Sara valitsi palvelustamme vaivatta suunnittelijan, joka sopii hänen tyyliinsä. Kerroimmekin jo valinnasta Instagramissa. Lahjakkaan suunnittelijamme Salla Valasmon ydinosaaminen näyttäytyy erityisesti modernissa boheemissa tyylissä. Tämän lisäksi Salla, kuten kaikki suunnittelijamme, käyttää avoimin mielin myös hyvin erityyppisiä tyylejä sisustusprojekteissaan.

 

Projektin tavoitteena on saada uutta eloa asuntoon käyttämällä syviä pastellisävyjä. Leikittelemme myös uudella, trendikkäällä Japandi-tyylisuuntauksella. 

Pidämme sinut ajantasalla. Seuraa Glowdiaa ja Sara La Fountainia IG:ssä ja näe ensimmäisenä miten projekti etenee!

#glowdia #kauniskoti #onlinesisustussuunnittelu #homedecor #saralafountain #olohuoneensisustus #livingroominterior

Tilaamalla uutiskirjeemme saat inspiraatiota sisustamiseen ja ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksista.

Tilaa Glowdian uutiskirje