Tiedämme, että kodin sisustaminen on toisinaan kallista. Siksi olemme keränneet tuotemyynnin yhteistyökumppaneita, joiden tuotteista saat sisustussuunnitelman yhteydessä alennuksen. Näin sinulla on mahdollisuus säästää. 

Tämä kesä alkoi yhteistyöllä kotimaisen Artomen kanssa, joka valmistaa Artome Cinema kotiteatterijärjestelmiä. Heidän tuotteissaan yhdistyvät käytännöllisyys ja aito suomalainen design. 

Artome Cinema on designkaluste ja olohuoneen mediakeskus, jossa tekniikka ja kaapelit on piilotettu osaksi kalustetta. Eli ei ylimääräisiä kuulokkeita, johtoja tai kaapeleita, jotka sotkevat sisustusta ja rajoittavat tilan suunnittelua. Toinen mahtava ominaisuus on kalusteeseen integroitu AV-vahvistin. Se yhdistyy automaattisesti käytössä olevaan laitteeseen, joten sen käyttö ei vaadi erillistä kaukosäädintä tai ohjelmistoa – käytät TV:tä tai mobiililaitetta aivan kuten normaalisti käyttäisit.

Artome Cinema

Sisustussuunnittelun asiantuntijoina meitä ilahduttaa erityisesti se, että Artome Cinema on kokonaan räätälöitävissä toiveidesi ja tyylisi mukaan. Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan kalusteen oikean koon, rungon värin, jalkavaihtoehdon ja etukankaan värin.

Artome Cinema

Sisustusta suunniteltaessa kiinnitämme huomiota aina tuotteiden ulkonäön lisäksi myös käytännöllisyyteen. Tästä pääsemmekin siihen, miksi rakastuimme Artome Cinemaan. Se on suunniteltu tv-tasoksi, jossa kaikki välttämättömät osat ovat piilossa kangaspaneelin takana. Design ja käytännöllisyys tekevät Artome Cinemasta paljon enemmän kuin pelkän huonekalun. 

Olemme todella tyytyväisiä tähän yhteistyöhön, ja odotamme innolla näkevämme Artome Cineman suunnitteluprojekteissamme. 

Lue lisää Artomen sivuilta!

 

Tilaamalla uutiskirjeemme saat inspiraatiota sisustamiseen ja ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksista.

Tilaa Glowdian uutiskirje