Tutustu uusiin suunnittelupaketteihin!

Vaihe 2: Valitse haluamasi suunnittelija

Hanna

Ajaton, selkeä ja kodikas sisustus, jossa laadukas muotoilu kohtaa henkilökohtaiset muistot ja elämäntarinan, on suosikkini.

Nella

Haluan suunnitelmissani vaikuttaa rohkeasti kaikkiin aisteihin: luoda provosoivia konsepteja, ylittää rajoja ja haastaa design-sääntöjä samalla kunnioittaen arkkitehtuuria ja kohteen historiaa.

Emma

Vahvuuteni on luoda kotoisia ja helppohoitoisia sisustuksia. Jag är tvåspråkig och betjänar även på svenska.

Kirsi

Onnistunut sisustus kertoo asukkaidensa tarinaa! Suunnittelussani näkyy rakkaus väreihin ja materiaaleihin, joiden yhdisteleminen on vahvuuteni.

Hanna

Koulutus: sisustusarkkitehti (amk)
Työkokemus: 5 vuotta
Suosikkityylini: skandinaavinen ja moderni persoonallisella twistillä

SUOSIKKITYYLINI

Ajaton, selkeä ja kodikas sisustus, jossa laadukas muotoilu kohtaa henkilökohtaiset muistot ja elämäntarinan, on suosikkini. Minulle mieleinen kerroksellinen sisustus yhdistelee perittyä ja uutta, ostettua ja löydettyä. Arvostan sisustusvalinnoissani kotimaisuutta, luonnonmateriaaleja ja tuotteiden pitkäikäisyyttä. Väripalettini muokkautuu usein tilan mukaan, huomioiden luonnonvalon ja valaistuksen. Omassa kodissani yhdistyvät vaalea puu ja valkoinen harmoniseen vaaleaan värikokonaisuuteen. Taide ja matkamuistot tuovat väriä ja eloa vaaleaan kokonaisuuteen.

VAHVUUTENI

Tilan toiminnallisuuden suunnittelu, luovuus ja ideointikyky ovat vahvuuksiani. Harmonisen, toimivan tilaratkaisun saavuttaminen kalustuksen ja värivalintojen avulla ovat minulle tärkeitä. Minulla on kyky hahmottaa kokonaisuus nopeasti ja laatia toimiva pohjaratkaisu. Suunnittelutyöni tukena minulla on
kädentaitojen osaaminen, materiaalituntemus ja kokemus rakennustyömailta.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Suunnitteluni perustuu aina asiakkaan tarpeisiin. Tila, käyttäjät ja tilassa tapahtuva toiminta antavat suunnitteluun suuntaviivat, joiden avulla pyrin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Miellyttävän ja viihtyisän tilan luomiseen käytän mielelläni asiakkaalle tärkeitä esineitä ja taidetta. Hyvin suunniteltu, toimiva ja esteettinen tila on aikaa kestävä ja mahdollistaa vuosien varrella sisustuksen päivittämisen pienillä muutoksilla.

Nella

Koulutus: Sisustusarkkitehti (IED Barcelona, Istituto Europeo di Design)
Työkokemus: 7 vuotta
Suosikkityylini: Mid Century Modern & Art Deco

SUOSIKKITYYLINI

Suunnittelen ja luon ihmisille, jotta he voivat kokea ja t u n t e a . Jokainen tila herättää meissä tietoisen ja tiedostamattoman ensireaktion. Kokemus rakennetusta ympäristöstä vaikuttaa hyvinvointiin ja sitä kautta terveyteen.

Haluan suunnitelmissani vaikuttaa rohkeasti kaikkiin aisteihin: luoda provosoivia konsepteja, ylittää rajoja ja haastaa design-sääntöjä samalla kunnioittaen arkkitehtuuria ja kohteen historiaa. Ko. tilan käyttäjät ovat myös suuri osa inspiraatiotani. Suunnittelufilosofiani keskiössä on sekoitus erilaisia tyylejä: nykyaikaisten ja vintagen-, orgaanisten ja arkkitehtuurisen sekä ikonisten ja futurististen tyylien välinen vuoropuhelu. Teatraaliset yksityiskohdat ovat läsnä jos mahdollista. Kierrätys, käytetyt huonekalut sekä tilojen alkuperäisten materiaalien restaurointi ovat tyylini kulmakiviä. Haluan että voit kokea kaiken tämän!

VAHVUUTENI

Kokonaisuuden ymmärtäminen! Suunnitelmieni perusta on aina kokonaisvaltaisen konseptin luominen. Jokaisella materiaalilla ja valitulla elementillä tulee olla yhteys ja merkitys. Tilan täyttäminen pelkästään kauneilla huonekaluilla ja deco objekteilla ilman konseptia ei tee projektista valmista. Myös olemassaolevia huonekaluja ja itse asiakkaalle merkityksellisiä elementtejä voi mielekkäästi yhdistellä uuteen, kun konsepti kokonaisuudelle on luoto tarkoin.

Kokemukseni isojen työmaiden ja projektien johtamisen kautta pystyn ymmärtämään kokonaisvaltaisesti koko projektin kulun ja näin ollen ottamaan monia aspekteja huomioon ja ennakoimaan yksityiskohtia jo suunnitteluvaiheessa.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Energinen, ratkaisukeskeinen, uniikkien ideoiden luoja, järjestelmällinen ja tarkka. Ajattelen että ongelmiin löytyy aina ratkaisu ja koko prosessista (suunnittelu sekä toteutus) tulee nauttia! Luovuus antaa voimaa, energiaa ja sitä kautta hyvintointia elämään. Design ja suunnittelu ei ole minulle ainoastaan vain työ vaan osa persoonallisuuttani ja elämää. Asiakaspalautteiden kautta tiedän että projekteistani välittyy juuri tämä. Lähdetään luomaan yhdessä uutta!

Emma

Koulutus: sisustusarkkitehti (amk)
Työkokemus: 15 v.
Suosikkityyli: Kotoisa skandinaavinen

SUOSIKKITYYLINI

Pidän eri tyyleistä laajalla skaalalla, mutta 1920-luvun klassismi, funkkis ja skandinaaviset 50-luvun sisustukset ovat erityisen ihania. Näihin tyyleihin kun lisää vielä tekstiilejä ja kasveja, saadaan aikaan kaunis lopputulos.

VAHVUUTENI

Vahvuuteni on luoda kotoisia ja helppohoitoisia sisustuksia. Tunnen tapetit ja tekstiilit, ja erilaisten kuosien yhdisteleminen on minulle luontevaa. Kahden tytön äitinä ja yrittäjänä lapsiperheen arki on minulle tuttua. Tämä näkyy kykynä huomioida käytännöllisyys kaikessa sisustamisessa. Suunnittelutyössäni pyrin aina hyödyntämään olemassa olevaa. Se on ekologista ja käytännöllistä!

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Värien valinta on minulle tärkeää. Inspiroidun erityisesti erilaisista tapeteista, joista poimin värejä sisustukseen. Pidän uuden ja vanhan yhdistämisestä, mikä lienee peruja lapsuudenkodistani, jolloin asuimme vanhassa 1910-luvun puutalossa. Henkilönä olen helposti lähestyttävä, rauhallinen ja tunnollinen. Olen työssäni tarkka ja haluan tarjota pitkäikäisiä ratkaisuja asiakkailleni.

Kirsi

Koulutus: sisustussuunnittelija (amk)
Työkokemus: 21v.
Suosikkityyli: Boheemi skandinaavinen.

 
SUOSIKKITYYLINI

Modernisti boheemi tyyli on lähimpänä sydäntäni ja oman kodin sisustustyyliä. Luonnehtisin myös omaa persoonaani boheemiksi ja suhtaudun elämään rennolla otteella! Hurahdin Designers Guildin tarumaiseen värimaailmaan jo opiskelijana, eikä innostukselle näy loppua. Ihailen valkoisia tiloja, mutta värit ovat minun juttuni!

VAHVUUTENI

Rohkeus yhdistellä ja luoda uudenlaisia yllättäviä kokonaisuuksia. Pienilläkin muutoksilla uutta ja vanhaa yhdistellen voi tehdä kodista viihtyisän. Väitteeni on, että koti voi olla harmoninen, vaikka siellä vilahtaakin paikoitellen reippaampia värejä.

MINÄ SUUNNITTELIJANA

Suunnittelijana kuljen mieluummin laatu kuin trendi edellä. Kannatan mahdollisuuksien ja budjetin mukaan laadukasta suomalaista designia. Mitä pienempi hiilijalanjälki on, sen parempi!