Glowdia syntyi sisustushaaveesta

Glowdian loivat omat sisustushaaveet ja usko yhdessä tekemiseen. Me kolme yrittäjäystävää, Katariina, Kirsi ja Juha uskomme siihen, että viihtyisä ja kaunis koti voi olla kaikkien saatavilla. Sinun kotisi ja sisustushaaveesi ovat osa Glowdian tarinaa <3

Katariina

Glowdian tarina alkoi Katan ideasta. Yrittäjätausta ja aikaisempi kokemus kasvuyrityksessä työskentelystä johdattivat Katan oman kodin sisustushaaveen kautta Glowdiaan. Asiakaslähtöisyys ja kumppanuuksien vaaliminen ovat Katalle sydämen asioita ja ne näkyvät vahvasti kaikessa Glowdian toiminnassa. Glowdia on palvelu, jota rakennetaan yhdessä sinun, asiakkaamme kanssa.

Kirsi

Lämmin ja empaattinen Kirsi on Glowdian ikioma sisustussuunnittelija. Pitkä työkokemus ja alan tuntemus ovat tuoneet Kirsin Glowdiaan toimimaan sisustamisen ja suunnittelutyön luovana johtajana. Kirsi suunnittelee ja kehittää tapoja tuoda suunnittelijoiden osaaminen lähemmäs sinua ja etsii puolestasi taitavat suunnittelijat. Kirsi on myös yksi Glow Designereista.

Juha

Se miltä Glowdia näyttää ja miten palvelu toimii, on tämän miehen ansiota. Juha on visuaalinen taituri ja tekee jatkuvasti töitä sen eteen, että sinun olisi helppo asioida sivustollamme. Jo opiskeluaikoina aloitetun yrittäjyyden myötä Juha on ehtinyt tehdä vuosien varrella monenlaista markkinoinnin ja median parissa. Tällä hetkellä multitasking kuvaa parhaiten Juhan työpäiviä, sillä hän luotsaa myös omaa mainostoimistoa Oulussa.⠀

Tilaamalla uutiskirjeemme saat inspiraatiota sisustamiseen ja ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksista.

Tilaa Glowdian uutiskirje