Kun mielesi halajaa Balille, mutta kaukomatkat on siirrettävä tulevaisuuteen, nappaa tästä helposti toteutettavat vinkit rennon fiiliksen luomiseen omalle kotiterassille. Inspiraationa yksi suunnittelukohteemme, Kalajoen upein kesäterassi Beach Bar Surffari.

Tuulessa lepattavat verhot

Keveät valkoiset tekstiilit ovat takuuvarma valinta rantafiiliksen luomiseen.

Verhot voi asentaa rennosti muutamalla koukulla tai sulavasti liukuville kiskoille, ei väliä, kunhan ne ovat kevyet, vaaleat ja läpikuultavat. Materiaaliksi sopii parhaiten puuvillaa tai pellava.

Jotta verhot eivät lepata ihan vallattomasti, voit asentaa verhon alalaitaan metallipainot tai lyijylankaa. Tarvittaessa solmi verho kiinni alas terassin tolppaan koukulla vaikkapa verhokankaasta tehdyillä nauhoilla.

Punokset, bambu ja heinä

Erilaisilla naru-, heinä,- ja punosmateriaaleilla valmistetuilla valaisimilla, seinäkkeillä, säilytyskoreilla, somisteilla sekä kukkaruukuilla luot helposti kodikasta ja rentoa rantatunnelmaa. Suosi erilaisia heinäkasveja ruukuissa ja terassin ympärillä.

Puu ja kivi

Puumateriaali voi olla mäntyä tai eksoottisempaa, kuten suaria tai tiikkiä. Materiaalin ei tarvitse olla viimeisteltyä ja pienet halkeamat kuuluvat tyylin luonteeseen. Katsele myös rannoille ajautuneita puukappaleita ja käytä niitä osana somistusta. Myös kivestä tehdyt koristeet viimeistelevät tyyliä.

Boheemi skandinaavinen

Hiilenmusta, höyhenen valkoinen ja luonnollinen puun sävy riittävät väripaletiksi. Musta väri toimii loistavasti muuten hempeään värimaailmaan. Mustilla yksityiskohdilla tuot huomiopisteitä ja jämäkkyyttä sisustukseen, ja saat tilaan hieman skandifiilistä.

Valaistus

Valaisimet voivat olla rento kokoelma erilaisia korivalaisimia. Valaisin voi muistuttaa vaikkapa meduusaa tai rapumertaa. Valonlähteeksi sopii 2700K 6W LED-lamput. Suosi kirkkaita lamppuja, joiden hehkulanka muistuttaa vanhanaikaista Edison lamppua. Harkitse myös valaisimien himmennys mahdollisuutta tuomaan ripauksen luksusta valaisuun.

Vinkit ja design Kirsi Virrantalo

Luo oma Bali-fiilis kotiterassille ja hyödynnä yhteistyökumppaneidemme edut!

Suunnittelijan suosikit

Mykonos Kattovalaisin - Natural - 60 cm

Squid Kattovalaisin - Musta - 80 cm

Sumba Kivipatsas Jalustalla - Natural - 20 cm

Alang Shell Hyllykoriste Jalustalla - Natural - 84 cm

INALA II (M) natural color

KAKADU

PR Home Round 40cm Riippuvalaisin, Valkoinen

PR Home MAJA 45cm Riippuvalaisin, Rottinki

Rattan Wonton Lattiavalaisin - Kattovalaisin - Natural - 80 cm

RAFFIA

Kaikki tuotteet -10% etuhintaan Raffian verkkokaupasta alennuskoodilla: BOHOTERASSI
Tarjous on voimassa 31.7.2021 saakka.

LUMENLUXSTORE

Valaisimet -10% etuhintaan LumenLuxStoren verkkokaupassa alennuskoodilla: GLWD10

B. LIVING

B. Living verkkokaupassa on meneillään huikea -20% kesäale. Jos missaat alennuskauden, niin ei hätää! Glowdian asiakkaana voit tilata vielä -10% alennuksella tuotteita 31.7.2021 saakka alennuskoodilla: GLOWDIA10

Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai alennettuihin tuotteisiin

Tilaamalla uutiskirjeemme saat inspiraatiota sisustamiseen ja ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteistamme ja tarjouksista.

Tilaa Glowdian uutiskirje